Ciclo Port i Ciutat - Exposición proyectos - Ordenación de Cala Figuera y conferencia inaugural Les Illes i els ports. Una dependència inevitable però profitosa 14 diciembre a les 19:30 h.

Nº Noticia: 10759

Fecha de Noticia: 11/12/2018

Subtema: Act. Culturales: Illes Balears

La Demarcación Menorca del COAIB abre un nuevo ciclo bajo el título "Puerto y ciudad" con la exposición de los trabajos presentados al Concurso de anteproyectos para la ordenación y urbanización de Cala Figuera. Esta muestra quedará oficialmente inaugurada con la conferencia "Les illes i els ports. Una dependència inevitable però profitosa", a cargo de Joaquim Coello Brufau, ingeniero naval y expresidente de la Autoritat Portuària de Barcelona.


“El 80% del tràfic mundial es produeix per mar, i a les illes encara més. Els ports són una infraestructura essencial per al comerç i la ciutadania. El problema dels ports són les infraestructures terrestres (carreteres, zones d’activitats logístiques, etc), que han de permetre l’arribada i sortida de les mercaderies. Aquestes infraestructures són una oportunitat, però també poden ser un fre si no estan correctament planificades i dimensionades.” Joaquim Coello Brufau


Los actos tendrán lugar el viernes, 14 de diciembre, a las 19:30 h. en el salón d’actos de la Demarcació a Menorca del COAIB (c/ Cós de Gràcia, 38 de Maó).

Horario visita exposición:
Del 17 de diciembre al 4 de enero, ambos incluidos, de lunes a viernes de 9:00 a 13:30 h.
La semana del 17 al 21 de diciembre, la exposición también se podrá visitar de 18:00 a 20:00 h.

Para más información pueden dirigirse a la Secretaría de la Demarcación Menorca del COAIB (c/ Cós de Gràcia, 38 de Mahón).Tel.: 971 362762, email: secretariamenorca@coaib.es www.coaib.org.

Anexos