Publicación: Francesc Femenias i Fabregas. Arquitecte (1870-1938)

Nº Noticia: 14764

Fecha de Noticia: 09/05/2024

Subtema: Publicaciones

Apreciados/as compañeros/as,


Nos complace informaros que el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, ha editado la publicación: Francesc Femenias i Fàbregas. Arquitecte (1870-1938), siendo su autor el arquitecto Joan J. Gomila.


“El treball d'investigació sobre la vida i obra del primer arquitecte menorquí Francesc Femenias i Fàbregues, aporta un recull detallat de les obres més interessants que l'arquitecte va realitzar al llarg dels 38 anys en que va treballar a l'illa de Menorca. Aquesta selecció d'obres es reuneix en diferents capítols, ordenats cronològicament, que mostren la seva evolució estilística al llarg de la seva dilatada vida professional, i ens permeten definir un estil Femenias que l'arquitecte va completant mentre avança en la seva trajectòria d'edificis originals.

És la primera monografia sobre un arquitecte menorquí, que pot aportar un coneixement més ampli i detallat de la seva obra, així com ajudar a que les obres de Femenias siguin més apreciades i, per tant, es convertesquin en un patrimoni més estimat i més fàcil de protegir”.

La publicación se ofrece a los colegiados a un precio especial de 30 euros. Los interesados pueden formalizar su solicitud en las respectivas bibliotecas del COAIB.

Anexos